Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Πρόβα γάμου στη Τζαμάικα [pics]

Φαίνεται πως ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε επιτέλους να “σοβαρευτεί” και να απομακρυνθεί από την ξέφρενη ζωή που έκανε τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος έχει κάνει γνωστή τη σχέση σου με την Καναδή Μέγκαν Μαρκλ και οσονούπω πρόκειται να την επισημοποιήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το ερωτευμένο ζεύγος εθεάθη στη Τζαμάικα όπου πήρε και μία γεύση από τη γαμήλια τελετή. Καλός φίλος του Χάρι παντρεύτηκε στο εξωτικό νησί, έχοντας πολλούς και επίτιμους καλεσμένους. Τα φλας των φωτογράφων όμως τράβηξε το νέο ζευγάρι του Μπάκιγχαμ.

Το ζεύγος έμεινε σε μια υπερπολυτελή βίλα που κόστισε πέντε χιλιάδες λίρες τη βραδιά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο Χάρι φοράει ένα μπλε σκούρο κοστούμι, ενώ η Μέγκαν ένα φλοράλ μάξι φόρεμα. Στο χέρι της καλλονής αστράφτει ένα χρυσό βραχιόλι Cartier πέντε χιλιάδων λιρών, το οποίο πιθανότατα της έχει δωρίσει ο νεαρός Πρίγκιπας.

Αν και η σχέση τους δεν μετράει πολλούς μήνες, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το αργότερο το Σεπτέμβριο θα έχουν περάσει βέρες. Η Καναδή ηθοποιός έχει γνωρίσει σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όχι όμως και την βασίλισσα και τους έχει ενθουσιάσει παρόλο που φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Κάρολο να μην την συμπαθεί.

Read More

And More