Πρίγκιπας Χάρι: «Σπάει» τη σιωπή του για τον βασιλιά Κάρολο και τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να διένυσε πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί στο Λονδίνο προκειμένου να δει τον πατέρα του και Βασιλιά Κάρολο μετά την είδηση ότι έχει καρκίνο, ωστόσο στο Παλάτι δεν ήταν ευπρόσδεκτος.

Μετά από αρκετές μέρες σιωπής, ο Πρίγκιπας Χάρι, σήμερα δήλωσε είναι «ευγνώμων» που μπόρεσε να επισκεφτεί τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση του καρκίνου, τονίζοντας πως αγαπάει την οικογένειά του.

Ο Χάρι συζήτησε την υγεία του βασιλιά, καθώς μίλησε δημόσια για πρώτη φορά στο Good Morning America του ABC και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του GMA, Will Reeve, πώς ήταν η επίσκεψη στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα για εκείνον «συναισθηματικά», ο Πρίγκιπας Χάρι απάντησε: «Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του… είμαι ευγνώμων για αυτό».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πρίγκιπα Χάρι: «Έχω διαπιστώσει επίσης στη ζωή μου ότι ένα είδος ασθένειας στην οικογένεια μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο επανένωσης για μια οικογένεια. Είναι δυνατόν σε αυτή την περίπτωση;», με τον ίδιο να απαντά: «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση, και πάλι, τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας να ενώνεται. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε ασθένεια φέρνει κοντά τις οικογένειες».

Φωτογραφίες: Splash /IdealImages

Read More

And More