Site icon TLIFE

Πριγκιπικοί αρραβώνες στη Σουηδία!

Η πριγκίπισσα Μαντλίν αρραβωνιάστηκε τον Αμερικανό σύντροφό της Κρις Ο’Νιλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τον γάμο, αλλά έχει προγραμματιστεί να τελεστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2013. Ο βασιλιάς ενέκρινε τον αρραβώνα και ζήτησε την έγκριση της κυβέρνησης όπως ορίζει το σουηδικό Σύνταγμα.

Το ζευγάρι έχει δεσμό δύο χρόνια και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο 37χρονος Ο΄Νιλ είναι τραπεζίτης, ενώ η 30χρονη Μαντλίν είναι η μκρότερη από τα τρία παιδιά του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Σίλβιας.

Η πριγκίπισσα εργάζεται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα World Childhood Foundation (WCF), το οποίο έχει ιδρύσει η βασίλισσα. Εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη το 2010 όταν χώρισε από έναν σουηδό δικηγόρο, που επίσης είχε αρραβωνιαστεί. Η Μαντλίν και ο Ο’Νιλ παρέστησαν μαζί στη βάπτιση της ανιψιάς της Εστέλ τον Μάιο.

Η Μαντλίν είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής στο σουηδικό θρόνο μετά τη μεγαλύτερη αδελφή της πριγκίπισσα Βικτόρια, την κόρη της Εστέλ και τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο, αδελφό της Βικτόριας και της Μαντλίν.

© 2024 tlife.gr