Πριγκίπισσα Αικατερίνη: Σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αθήνα για την υποστήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων! Φωτογραφίες

Πριγκίπισσα Αικατερίνη: Σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αθήνα για την υποστήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων! Φωτογραφίες | tlife.gr

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με σκοπό την συνέχεια της υποστήριξης των κρατικών νοσοκομείων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτρια του οργανισμού, της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και τίμησε με την παρουσία της και την εξαίρετη ομιλία της η σύζυγος της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Βλασίας Παυλοπούλου.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στον συγκεκριμένο οργανισμό και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.  Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού τα τελευταία 20 χρόνια.

ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ , ΔΡ. ΑΡΗΣ ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΥ ΝΤΑΜΑΓΚΑ

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν o γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση, η κα Έρση Τσακίρογλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωνσταντά καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Αλεξία Μάντζαρη

Πριγκίπισσα Αικατερίνη – Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Σίσσυ Παυλοπούλου – Αλεξία Μάντζαρη

Έλενα Μακρή Λυμπέρη – Έρση Τσακίρογλου

Πριγκίπισσα Αικατερίνη – Ρόη Κωσταντά

Άλκηστις Πρίνου-Ζήσης Μπουκουβάλας-Βλασία Παυλοπούλου-Πριγκίπισσα Αικατερίνη-Πρίγκιπας Αλέξανδρος.

READ more