Πριγκίπισσα Ιμάν – Δημήτρης Θερμιώτης: Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους στην Ιορδανία

Τον εκλεκτό της καρδιά της, Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/3 η πριγκίπισσά της Ιορδανίας, Ιμάν, σε μια υπερπολυτελή τελετή στο Αμμάν.

Το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε την επίσημη θρησκευτική τελετή του γάμου, όπως ορίζει το Ισλάμ. Η νύφη, έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον αδερφό της, πρίγκιπα Χουσεϊν ενώ ο γαμπρός την υποδέχτηκε φορώντας ένα κουστούμι που θύμιζε βρετανικό λουκ, ενώ το άσπρο κυριάρχησε στον στολισμό.

Η πριγκίπισσά της Ιορδανίας, Ιμάν και ο αγαπημένο της, Δημήτριος Jameel Θερμιώτης αμέσως μετά την τελετή, οδηγήθηκαν στο γαμήλιο πάρτι, όπου εκεί τους υποδέχθηκαν μουσικοί με παραδοσιακά αραβικά τραγούδια γάμου.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η μητέρα της νύφης, Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ενώ δίπλα στη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλλα της Ιορδανίας. Πριν από δύο μέρες, η μητέρα της νύφης, στη τελετή Χένας που παραδοσιακά προηγείται του γάμου, μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τον γάμο της κόρης της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Arabia (@voguearabia)

Read More

And More