Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ανιψιά της, λαίδη Αμέλια Σπένσερ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γκρεγκ Μάλετ παντρεύτηκε η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λαίδη Αμέλια Σπένσερ επισημοποιώντας την πολύχρονη σχέση τους.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί 14 χρόνια, επιστημοποίησε τον έρωτά του στη φάρμα «La Cotte», στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η βρετανική εφημερίδα έσπευσε να τονίσει ότι, ο πατέρας της νύφης, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ, δεν παραβρέθηκε στη σημαντικότερη μέρα της κόρης του. Κι αυτό γιατί ήθελε να αποφύγει… την πρώην σύζυγό του και μητέρα της νύφης, Βικτόρια Άιτκεν.

O Tσαρλς Σπένσερ ήταν άπιστος στον έγγαμο βίο τους και μετά το διαζύγιο, πήρε αποστάσεις από την πρώην του και τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν.

Στο πλευρό της όμως, βρέθηκαν η δίδυμη αδερφή της 30χρονης Aμέλια, Λαίδη Ελίζα και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Κίτι και ο αδελφός τους Σάμιουελ.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», το ερωτευμένο ζευγάρι -Αμέλια και Γκρεγκ- ήταν αρκετά διακριτικό ενόψει της μεγάλης του μέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς, η μόνο φωτογραφία που αναρτήθηκε ήταν την περασμένη εβδομάδα, παραμονές της τελετής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greg Mallett (@gregmallett)

Ο 33χρονος Γκρεγκ Μάλετ, ο οποίος ασχολείται με το real estate, είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος τότε έσπευσε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Έτσι αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Στις 22 Ιουλίου του 2020, ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί μου και είπε «ΝΑΙ». Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει ο Μάλετ.

Ο πατέρας της νύφης, Τσαρλς Σπένσερ, μπορεί να μην παραβρέθηκε στο γάμου του ζευγαριού, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι λατρεύει τον γαμπρό του, ο οποίος μάλιστα, του είχε ζητήσει την ευχή του προτού κάνει πρόταση στην κόρη του.

«Είμαι τόσο χαρούμενος για την Αμέλια, που θα παντρευτεί τον επί χρόνια φίλο της Γκρεγκ – είναι υπέροχο να τους ακούω τόσο ενθουσιασμένους για το μέλλον τους. Τους στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου για την κοινή τους ζωή . Μου άρεσε που ο Γκρεγκ ζήτησε την ευχή μου πριν της κάνει πρόταση. Πολύ γλυκό», ήταν το μήνυμα του Τσαρλς Σπένσερ που είχε αναρτήσει πριν τρία χρόνια στα social media.

Φωτογραφίες: Instagram, Splash Ideal/Images

Read More

And More