Πριγκίπισσα Βεατρική: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό της γάμο παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ!

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε το πρωί της Παρασκευής, η πριγκίπισσα Βεατρική με τον εκλεκτό της καρδιάς της Edoardo Mapelli Mozzi. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του κάστρου Windsor, παρουσία μόλις 30 καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου. Να σου υπενθυμίσουμε πως ο βασιλικός γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού.

Δύο μέρες μετά τη μυστική τελετή, το Παλάτι δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mozzi! Στο πρώτο στιγμιότυπο βλέπουμε το νεόνυμφο ζεύγος να βγαίνει ευτυχισμένο από το παρεκκλήσι, ενώ στο δεύτερο ποζάρουν με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππο!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, μάλιστα, έκανε την έκπληξη με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής της! Η νύφη παντρεύτηκε, φορώντας ένα vintage φόρεμα δημιουργίας του Norman Hartnell, το οποίο ήταν της βασίλισσας Ελισάβετ! Εκτός από το φόρεμα, η Βεατρίκη δανείστηκε και την τιάρα της γιαγιάς της, την οποία είχε φορέσει η ίδια στον δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) στις

Λίγες ώρες αργότερα, το Παλάτι δημοσίευσε ακόμη δύο φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο!

Read More

And More