Prince: “Λύγισε” στη σκηνή η Mariah Carey – Ζήτησε ενός λεπτού σιγή για το χαμό του

Για τον πρίγκιπα της pop θρηνεί η Mariah Carey. Η διάσημη τραγουδίστρια που το 1997, εμπνεύστηκε από τον Prince και το τραγούδι του “The Beautiful Ones”, που συμπεριέλαβε στο άλμπουμ της Butterfly, κάνοντας τεράστια επιτυχία, αρνείται να πιστέψει πως μια από τις ιδιοφυΐες της μουσικής σκηνής έφυγε από τη ζωή.

Η Mariah έπαθε σοκ όταν έμαθε πως ο 57χρονος Prince έφυγε από τη ζωή και μίλησε με συγκίνηση σε συναυλία της για τον άνθρωπο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνη. Η ίδια μάλιστα ζήτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Prince και του αφιέρωσε το τραγούδι “The Beautiful Ones”.

“Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να βγω σήμερα έξω, να τραγουδήσω και να είμαι χαρούμενη. Αλλά είπα πως είμαι στο Παρίσι και αυτό θα ήθελε και ο Prince να κάνω. Και είμαι εδώ για να τον τιμήσω”, είπε η Mariah βγαίνοντας στο κοινό της στη συναυλία στο Παρίσι και συμπλήρωσε: “Ήταν φίλος μου και μου είχε σταθεί όταν τον είχα πραγματικά ανάγκη. Ήταν ένα εκπληκτικό άτομο και το καταλάβαινες, μόλις τον συναντούσες. Ήταν πάντα εκεί για εμένα”.

Read More

And More