Priscilla Presley: 40 χρόνια μετά το θάνατο του Elvis δηλώνει πως πριν γνωριστούν τον έβρισκε… αηδιαστικό!

Mπορεί ο Elvis Presley να ήταν “εραστής” του ωραίου φύλου και να του χρέωσαν πολλές ερωμένες αλλα η μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε και του χάρισε ένα παιδί ήταν η όμορφη Priscilla, την οποία παντρεύτηκε το 1967. Χώρισαν το 1973 και από τον γάμο τους απέκτησαν μια κόρη τη Λίζα Μαρί!

Ο βασιλιάς της ροκ, πέθανε σαν σήμερα το 1977 και η 72χρονη πλέον Πρισίλα μίλησε για εκείνον στην εκπομπή “Good Morning Britain” αποκαλύπτοντας για εκείνον πολλά μυστικά τα οποία δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Ανάμεσα σε άλλα η τελυταία σύζυγος του Έλβις είπε πως “είχε πάντα του δαίμονές του” αλλά και ότι ήταν πραγματικά μόνος του…

40 χρόνια μετά το θάνατό του, η Πρισίλα αποκάλυψε πως πριν γνωρίσει τον μετέπειτα άντρα της τον θεωρούσε.. αηδιαστικό… Αυτή την άποψη την … τεκμηρίωσε όταν είδε τον διάσημο τραγουδιστή να υπογράφει πάνω στα στήθη μιας θαυμάστριάς του! Η Πρισίλα είπε μεταξύ άλλων ότι ο Έλβις ήταν στοχαστής και ότι όταν τον γνώρισε και άρχισε να βγαίνει μαζί του, δεν είχε συνειδητοποιήσει το πόσο δημοφιλής ήταν.

Read More

And More