Priyanka Chopra: «Η σεξουαλική παρενόχληση είχε γίνει κανόνας»

Η Ινδή ηθοποιός Πριγιάνκα (Priyanka Chopra) εκτίμησε ότι η σεξουαλική παρενόχληση στο Hollywood έχει κάπως εξουδετερωθεί χάρη στις γυναίκες που συσπειρώνονται. Η ηθοποιός συμμετείχε στη Σύνοδο της οργάνωσης «Γυναίκες στον Κόσμο» και δίνοντας συνέντευξη στην ιδρύτρια, Τίνα Μπράουν μίλησε για τα πάντα, από το κίνημα #MeToo έως τον λόγο, για τον οποίο δεν πίστευε ότι θα παντρευτεί τον Nick Jonas.

«Η σεξουαλική παρενόχληση είχε γίνει κανόνας με τις γυναίκες» δήλωσε η Chopra, όταν ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο του κινήματος #MeToo. «Τώρα, λόγω της υποστήριξης που δίνουμε η μία στην άλλη οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να μας σιωπήσουν».

Η σταρ του Bollywood πρόσθεσε ότι μια ανανεωμένη δύναμη σε αριθμούς έχει συμβάλει σε μια τέτοια ενδυνάμωση, λέγοντας: «Είχαμε πάντα φωνή, απλά κανείς δεν μας άκουγε. Τώρα, αν έχω μια ιστορία, δεν αισθάνομαι ότι είμαι πια μόνη μου – και δεν ντρέπομαι γι ‘αυτή».

Η Chopra μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Nick Jonas αποκαλύπτοντας ότι δεν άκουσε γαμήλιες καμπάνες, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

«Γνωριζόμασταν δύο χρόνια. Δεν πίστευα ότι είναι αυτό που αποδείχθηκε ότι είναι, και αυτό ίσως είναι δικό μου λάθος, κρίνω ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του», είπε. «Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε ο Nick εξέπληξε τόσο πολύ».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια υπερπολυτελή, πολυήμερη γαμήλια τελετή στο Μουμπάι τον Δεκέμβριο του 2018, με την Chopra να αστειεύεται ότι ο λογαριασμός του γάμου την εξέπληξε. «Λέγαμε, ωραία, ίσως να το είχαμε προετοιμάσει λίγο περισσότερο».

Η Chopra αποκάλυψε επίσης πως η ιδιοσυγκρασία του pop star συζύγου της συμπληρώνει τη δική της, λέγοντας: «Είναι τόσο ώριμος, εξαιρετικά έξυπνος, τόσο καλός για μένα γιατί με προσγειώνει τόσο πολύ. Είμαι άγριο παιδί, κάνω ό,τι θέλω όποτε θέλω και πάντα με στηρίζει» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More