Πρόδρομος Καθηνιώτης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την γοητευτική σύζυγό του! [pics]

Το 2001 έκαναν κοινό και κριτικούς να ασχολούνται μαζί τους και να τους παρακολουθούν φανατικά μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», όπου και ήταν έγκλειστοι. Οι παίκτες του «Big Brother 1» σίγουρα θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στο μυαλό των τηλεθεατών, καθώς ταυτίστηκαν ή και φανατίστηκαν μαζί τους χωρίς να χάνουν επεισόδιο. Σήμερα, δεκαοκτώ χρόνια μετά, ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τραβήξει το δικό του δρόμο, χωρίς να απασχολεί δημοσιογράφους και εκπομπές, ακολουθώντας μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, ο οποίος μετά το τέλος του reality επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Μόνιμος κάτοικος Σκοπέλου πια, έχει αναλάβει με τον αδελφό του το εστιατόριο του πατέρα τους, ενώ συνεχίζει να έχει μεγάλη αγάπη στο τραγούδι. Ο 50χρονος πλέον πρώην παίκτης του «Big Brother 1» είναι παντρεμένος από το 2013 με την Αλέκα Μπάλλα, με την οποία συχνά-πυκνά ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα, προκειμένου να συναντά αγαπημένους του φίλους και να περνά όμορφες στιγμές μαζί τους.

Έτσι, λοιπόν, πριν μερικές μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα και, μεταξύ άλλων, έκανε μια βραδινή έξοδο στα μπουζούκια. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε με τις επιτυχίες του καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Πρόδρομος, ανανεωμένος και ευδιάθετος, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης τους, ενώ δεν σταμάτησε να της σιγοτραγουδά και να την έχει στην αγκαλιά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More