Πρόεδρος περιπτεριούχων στο TLIFE: Η Αθήνα δεν θα απεργήσει!

Αν και και το Σωματείο των ιδιοκτητών Περιπτέρων,έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε τριήμερη απεργία, ο πρόεδρος κος Πλακόπουλος, το διαψεύδει για το Δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Στην Αθήνα εμείς θα παραμείνουμε ανοιχτοί. Και στη Θεσσαλονίκη δεν θα απεργήσουν. Εγώ εγγυώμαι ότι η πλειοψηφία των περιπτεριούχων της πόλης δεν θα απεργήσει. Στον μισό Πειραιά θα ισχύσει η απεργία.”

Αντίθετα το Σωματείο Ιδιοκτητών Περιπτέρων εμμένει και έτσι καλεί τους ιδιοκτήτες περιπτέρων να κατεβάσουν ρολά.
Ουσιαστικά δηλαδή μιλάμε για τα περίπτερα σε Ήπειρο, κεντρική Ελλάδα και τον… μισό Πειραιά που δεν εκπροσωπούνται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Οι περιπτερούχοι αντιδρούν στις αυξήσεις των τιμών στα τσιγάρα που έχει προκαλέσει, όπως λένε, σοβαρό πλήγμα στα οικονομικά τους, αλλά και στο θέμα τον ταμειακών μηχανών που ήδη υπάρχουν στα περισσότερα περίπτερα.

Μάλιστα έχουν προγραμματίσει και δεύτερη απεργία το επόμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή στις 29,30, και 31 Οκτωβρίου.
Σήμερα τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα ανέρχονται σε 40.000 ενώ σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Περιπτέρων είναι αρκετά πιθανό να μειωθούν κατά 8.000 τους επόμενους δώδεκα μήνες αν δεν αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση

Για καλό και για κακό προμηθεύσου τα απαραίτητα γιατί ίσως τυγχάνει κάποιο από τα ελάχιστα περίπτερα που θα παραμείνουν κλειστά , να βρίσκεται στη γειτονιά σου!

Read More

And More