Πρώην μοντέλο μιλάει για την εμπειρία του στις φυλακές!

Πρώην μοντέλο μιλάει για την εμπειρία του στις φυλακές! | tlife.gr

Μετά από τρεις μήνες ο Γιάννης Φιωτάκης, επχειρηματίας και πρώην μοντέλο, αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλλού. Στα τέλη Φεβρουαρίου κατηγορήθηκε για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα την φυλάκισή του.

»Η φυλάκισή του ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, η οποία τον όπλισε με δύναμη για να ξεφύγει από το σκοτεινό κόσμο στον οποίο είχε μπλέξει και ν’ακολουθήσει τον φωτεινό δρόμο της ζωής, καθαρός από τα ναρκωτικά και με το κεφάλι ψηλά, όπως του αξίζει», δήλωσε στην Espresso κοντινός φίλος του 36χρονου.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Γιάννης Φιωτάκης πήγε να διασκεδάσει με την κοπέλα του και με κάποιους στενούς του φίλους σε ένα club στο Καλλιμάρμαρο. Εκεί μίλησε στην Espresso για την εμπειρία του στις φυλακές Κορυδαλλού: »Όλα είναι καλά, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα είμαι πολύ πιο συνηδειτοποιημένος σε ό,τι κάνω. Βγήκα πολύ πιο ώριμος και πιο δυνατός».

Ο Γιάννης απόφασισε να πουλήσει το cafe-bar που είχε ανοίξει στους Αμπελόκηπους αλλά διατήρησε την καφετέρια που έχει εδώ και πολλά χρόνια στο Νέο Κόσμο. Ο άνθρωπος που χάρηκε περισσότερο για την αποφυλάκιση του Γιάννη, είναι η γιαγιά του, η κυρία Καίτη, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό του από τότε που πέθανε η μητέρα του.

Η μητέρα του επιχειρηματία, Πόπη Φιωτάκη, ήταν ένα καταξιωμένο μοντέλο που έγινε γνωστή με το όνομα Μελανί. Βρήκε όμως τραγικό θάνατο, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης κατέφυγε στα ναρκωτικά.

READ more