Πρώην παίκτης του “Power of Love” θετικός στον κορονοϊό (pic,vid)

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Ο πρώην παίκτης του Power of Love μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μιλώντας, μάλιστα, για τα συμπτώματα και αποκαλύπτοντας ότι όλο το σώμα του έχει γεμίσει κοκκινίλες.

“Δεν περίμενα ποτέ να κάνω αυτό το βίντεο. Ήμουν από τους δύσπιστους, αλλά πριν λίγο μου έφεραν το χαρτί πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω όσφρηση και γεύση. Το αποκορύφωμα ήταν χθες το απόγευμα έβγαλα κάποια εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στο χέρι. Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος. Είμαι έξι μέρες έτσι.

Κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσει, γιατί αρχίζω και ηρεμώ. Αν δεν την πάθεις δε θα μάθεις. Την έπαθα. Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες. Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και παιδιά θερμή παράκληση. Να προσέχετε τον εαυτό σας! Όταν μπορείτε να κάνετε το τεστ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δες το βίντεο:

Περαστικά!

Read More

And More