Πρώην παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει: “Μόλις μπήκα στο παιχνίδι ξεκίνησε και η σχέση μου με την κοπέλα μου”

Μπορεί να διαγωνιζόταν στο Master Chef και να έδινε τον καλύτερό του εαυτό καθημερινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βίωνε και μία πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, ο οποίος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το reality μαγειρικής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου και μίλησε για την σύντροφό του.

Πόσο καιρό είσαι σε σχέση;
Όχι πάρα πολύ καιρό. Είναι πρόσφατη σχέση.

Η οποία προέκυψε μέσα στο παιχνίδι;
Όχι, καμία σχέση. Στο «Master Chef» πήγα για να εξελιχθώ και να διαγωνιστώ, όχι να ερωτευτώ. Μόλις μπήκα στο παιχνίδι ξεκίνησε και η σχέση μου με την κοπέλα μου.

Πώς αντέδρασε μόλις της είπες ότι μπαίνεις στο «Master Chef»;
Οι γνωστές ανασφάλειες που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, όταν ο σύντροφος ή η σύντροφός του μπαίνει σ’ ένα τέτοιου είδους ριάλιτι. Και την κατανοώ απόλυτα. Κι εγώ κάπως έτσι θα αντιδρούσα.

Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ σας, όσο βρισκόσουν στο σπίτι του «Master Chef»;
Όποτε είχα το περιθώριο να μιλήσω με κάποιον δικό μου, επέλεγα να μιλώ με την κοπέλα μου παρά με τη μάνα μου, για να της αποδείξω ότι δεν πρέπει να φοβάται οτιδήποτε.

Και τι λέει, σήμερα, που πλέον είσαι αναγνωρίσιμος στον κόσμο;
Προς το παρόν, δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Γνώριζε από την αρχή πού πάω και πώς θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Είναι πολύ συνειδητοποιημένη. Κι εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα προκαλέσω.

Read More

And More