Πρώην παίκτης του Power Of Love δέχτηκε ανήθικη πρόταση στα social media έναντι αμοιβής 1.000 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του «Power of Love», όπου ξεχώρισε για τα τατουάζ τα οποία στολίζουν μεγάλο μέρος του κορμιού του. Ο 27χρονος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, μίλησε για όλους και για όλα χωρίς ενδοιασμούς.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αποκάλυψε αν του έχουν κάνει ποτέ ανήθικες προτάσεις. “Καλά, μην το πιάσουμε αυτό το θέμα… Ξέρεις τι γίνεται στα social; Τις προάλλες μου έστειλαν ένα μήνυμα, όπου έλεγε: «Αν έρθεις να κοιμηθείς μαζί μου, θα σου δώσω 1.000 ευρώ». Τι να πω, πού έχουμε φτάσει πια; Αυτά βλέπω και γελάω! Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν τα διαβάζω αυτά. Τα προσπερνώ όμως. Ανήθικη πρόταση πια κάνουν σε όλους. Λίγο ωραίος να είσαι και γίνεται χαμός. Φίλε, δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μην του έχει γίνει ανήθικη πρόταση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί τον εαυτό του ωραίο, δήλωσε με ειλικρίνεια: “Αντικειμενικά, νομίζω πως «μετράω». Όμως επειδή δεν έχω έπαρση, θα σου πω ότι υπάρχουν και ωραιότεροι”.

Όσο για το ποιο σημείο του σώματός του πιστεύει ότι είναι το πιο ωραίο και το πιο sexy, επεσήμανε: “Τα μάτια μου! Δεν υπάρχουν συχνά πράσινα μάτια. Επομένως, θεωρώ πως το βλέμμα μου είναι ωραίο. Ειδικά όταν κοιτάζω κάτι επίμονα και το καρφώνω…”.

Read More

And More