Πρώην παίκτης του Power Of Love ξεκαθαρίζει: “Δεν είμαι gay! Είμαι ξεκάθαρος στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις”

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του «Power of Love» και ξεχώρισε για τα τατουάζ τα οποία στολίζουν μεγάλο μέρος του κορμιού του, είναι full in love. Ο 27χρονος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κύπριας Παντελίτσας Παντελή, στιλίστριας και fashion editor της Μεγαλονήσου, η οποία μοιράζεται μαζί του την ίδια αγάπη για τα tattoos.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, ο Αλέξανδρος Νατσάκος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση τους, την απόσταση που τους χωρίζει, αλλά και την συγκατοίκηση που… ετοιμάζεται, ενώ ξεκαθάρισε αν τον ενοχλεί που τον αποκαλούν “gay icon”.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πόσο καιρό έχεις σχέση;
Με την Παντελίτσα είμαστε μαζί επτά μήνες. Όλοι το ξέρουν πια ότι είμαστε μαζί. Τη σχέση μου τη δείχνω παντού – και στο Instagram. Κι ευτυχώς, αυτό κόβει τη φόρα σε όσες θέλουν κάτι άλλο από μένα και δεν είναι fans μου.

Μένετε μαζί;
Όχι, όχι. Αυτή είναι στην Κύπρο κι εγώ είμαι στο Ηράκλειο. Βέβαια, θα έρθει μόνιμα πια τον άλλο μήνα στο Ηράκλειο και θα μένουμε μαζί. Ξέρεις, οι ισορροπίες αλλάζουν, φίλε, με τη συγκατοίκηση. Πολλά ζευγάρια που είναι μαζί, ακόμη και χρόνια, όταν συγκατοικήσουν χωρίζουν.

Έχεις αυτόν τον φόβο;
Όχι, δεν πρόκειται να χωρίσω με την Παντελίτσα! Όταν πάω στην Κύπρο, αλλά κι όταν έρχεται αυτή εδώ στην Κρήτη, μένουμε μαζί και ταιριάζουμε σε όλα. Είναι δύσκολη η σχέση με απόσταση, αλλά είπαμε να το τολμήσουμε και να μείνουμε μαζί. Τώρα για γάμους και παιδιά, μη με ρωτήσεις, είναι νωρίς ακόμα! (γελάει).

Πολλοί σε αποκαλούν «gay icon». Αυτό σε ενοχλεί;
Δεν είμαι gay, έχω σχέση με την Παντελίτσα. Επίσης, δεν έχω κανένα θέμα με τους gay. Ακόμα και κάποιοι άντρες που με προσέγγισαν στο παρελθόν ερωτικά, στην πορεία τους έκανα φίλους μου. Είμαι ξεκάθαρος στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις.

To «gay icon», όμως, έχει να κάνει με την εικόνα σου, όχι με τις σεξουαλικές σου επιλογές…
Ναι, τι να σου πω. Σε λίγο, ρε αδερφέ, θα μας χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέουμε! (γελάμε).

Read More

And More