Πρώην παίκτρια του GNTM ξεκαθαρίζει: “Δε θα μπορούσα να είμαι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει την ηλικία του μπαμπά μου” (video)

Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Ο λόγος για την Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων και παρόλο που δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι το τέλος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της.

Η Λυδία παραδέχτηκε ότι τελικά η δημοσιότητα και η έκθεση στα φώτα αυτής δεν είναι κάτι που της ταιριάζει και της αρέσει ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η διάφορες διαφημίσεις που γίνονται από συναδέλφους της στο Instagram υποβαθμίζουν τη δουλειά της για αυτό και τις αποφεύγει.

Το νεαρό μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε και στον φετινό κύκλο του GNTM λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια η Λυδία αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

“Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση” είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More