Πρώην παίκτρια του GNTM σοκάρει: “Έχω δεχτεί σωματική βία σε σχέση… Μου έδινε σφαλιάρες”

Η Μέγκι Ντρίο δεν έχει κρύψει ποτέ τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στη ζωή της. Αυτή τη φορά, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model, παραδέχεται δημόσια ότι έχει δεχτεί σωματική βία από σύντροφό της μέσα στη σχέση τους.

Μιλώντας στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε ότι έχει βιώσει μία προβληματική σχέση με καθημερινή ψυχολογική βία, η οποία κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε σωματική.

“Έχω βιώσει ψυχολογική βία. Υπήρξα σε μία σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε πολλά προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μην φεύγω και για να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες. Τρόμαξα να χωρίσω, γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Ήμουν μόλις 19 ετών, εκείνος 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Φοβόμουν και αυτός είχε πιο πολλή δύναμη από εμένα. Εγώ ήμουν κοριτσάκι.

Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιανδήποτε μορφή βίας είναι να μην φοβούνται και να έχουν στο πλευρό τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου, που με έστειλε στην Ιταλία για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του”, ανέφερε η Μέγκι Ντρίο.

Read More

And More