Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε μέσω instagram ότι χώρισε μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Mε αφορμή τη βάπτιση του γιου της που πρόκειται να γίνει σε λίγες ημέρες θέλησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση του χωρισμού της.

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση που τα τελευταία 2.5 χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον Μιχάλη Κατσικιά και μαζί έχουν αποκτήσει και ένα πανέμορφο αγοράκι. Στην ανάρτησή της η Σοφία Λεοντίτση αποκάλυπτε πως παρότι δεν είναι πια μαζί ως ζευγάρι με τον Μιχάλη Κατσίκια παραμένουν πολύ αγαπημένοι αφού έχουν κάτι κοινό και αυτό δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

“Σε μια εβδομάδα περίπου βαπτίζουμε τον Γιαννάκη μας .. νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση βλέποντας τη ζωή του μέχρι σήμερα και πόσες στιγμές μας έχει χαρίσει αυτό το παιδί , που θέλω ο θεός να τον έχει γερό να μας χαρίσει άλλες τόσες κ άλλες τόσες … φυσικά χωρίς το μπαμπά του Γιαννάκης δεν θα υπήρχε ούτε εγώ θα ήμουν μάνα σήμερα .. του οφείλω αυτή τη ζωούλα και αυτήν μου την ιδιοτητα .. εύχομαι να είναι και οι δυο καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χωρισμένα ζευγάρια αλλά ενωμένοι γονείς ευτυχισμένοι για το παιδί τους», έγραψε.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, η Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε να διαγράψει αυτή την ανάρτηση από το προφίλ της.

Read More

And More