Πρώην παίκτρια του «Big Brother» συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά! Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Σεισμό στην εγχώρια showbiz προκάλεσε η προχθεσινή σύλληψη του ζευγαριού στα Πλατανίδια, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι, πριν αρκετά χρόνια.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που έμενε. Διαπιστώθηκε πως έκρυβαν κάνναβη βάρους 1 κιλού και 355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα συνολικοί ύψους 9.000 – 12.000 ευρώ.

Επιπλέον μέσα στο σπίτι που έμενε η πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι, εντοπίστηκε εξοπλισμός παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο, όπως επίσης και οπλισμός. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων υποπολυβόλο και πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά.

Στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.

  

Φαίνεται ότι το ζευγάρι ήξερε να φυλάγεται καλά. Στην αυλόπορτα του σπιτιού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, ώστε να ελέγχει την κίνηση έξω από το σπίτι και ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση είτε να κρύψει τα ναρκωτικά, είτε να διαφύγει. Ωστόσο, τελικά κάποιος πρόδωσε τη δράση τους.

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν.

Πηγή: Newsit

Read More

And More