Πρώην παίκτρια του GNTM αναλαμβάνει δική της τηλεοπτική εκπομπή!

Την Χριστάννα Σκούρα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλου του Greece’s Next Top Model. Η εμφάνισή της στις auditions του reality μόδας στην Κρήτη είχα αφήσει τους κριτές με το στόμα ανοιχτό, με αποτέλεσμα τότε να πάρει τέσσερα «ναι» και στη συνέχεια να μπει στο σπίτι του GNTM. Μελαχρινή, με φυσική ομορφιά και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε λίγο πριν φτάσει την τελική πεντάδα.

Χριστάννα, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και ειδικά στο Instagram, όπου βλέπει τον αριθμό των follower της να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Πλέον είναι πολύ ενεργή και καθημερινά μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και βίντεο από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα, λοιπόν, η όμορφη Χριστιάνα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πώς ετοιμάζεται να ασχοληθεί με τα media, καθώς θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής «FashiON» στο κανάλι «Κρήτη TV», η οποία θα έχει σχέση με τη μόδα, κάτι το οποίο γνωρίζει καλά και της αρέσει πολύ.

Δες το τρέιλερ:

Καλή επιτυχία!

Read More

And More