Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε μητέρα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Η Ιωάννα Ντεντή έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Το πανέμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Next Top Model, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω social media, όταν ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες! Και αυτό γιατί κανείς δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος! Η Ιωάννα απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλους αυτούς τους μήνες, κρατώντας έτσι επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της.

Να θυμίσουμε πω τον Ιούνιο του 2017, η Ιωάννα Ντεντή παντρεύτηκε στο Παρίσι τον εκλεχτό της καρδιάς της, Ζαν Φιλίπ ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβρη, έγινε o θρησκευτικός τους γάμος στο εξωτικό Μπαλί. Το μωρό τους ήρθε να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους! Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε “Η αγάπη της ζωής μου! Ευλογημένη!” και δέχτηκε δεκάδες σχόλια και ευχές από τους φίλους της.

Η Ιωάννα Ντεντή ήταν από τις πρώτες παρουσίες που μας τράβηξαν την προσοχή στο παιχνίδι, αφού το ταλέντο, ο δυναμισμός και το πείσμα είναι χαρακτηριστικά που την αντιπροσώπευαν. Μπορεί να μην στέφθηκε νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά οι προδιαγραφές και η θέλησή της, άνοιξαν μπροστά της τον δρόμο για την επιτυχία. Το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του από την γειτονική Τουρκία, όπου οι φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά και οι καμπάνιες ρούχων διαδέχονταν η μία την άλλη. Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη και Νέα Υόρκη είναι κάποιες από τις χώρες που ταξίδεψε, προκειμένου να κάνει πασαρέλα για διεθνούς φήμης οίκους και να φωτογραφηθεί από τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου.

Λίγο αφότου έκανε την γλυκιά αποκάλυψη, η Ιωάννα μας έδειξε το υγιεινό πρωινό της, το οποίο “είναι τέλειο για τον θηλασμό αλλά και για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης”!

Read More

And More