Πρώην παίκτρια του «MasterChef» άφησε τη δουλειά της και μαγειρεύει για τους πληγέντες

Η Γωγώ Δελογιάννη, η οποία συμμετείχε στο πρώτο «MasterChef» του Star, εγκατέλειψε προσωρινά τη δουλειά της σε γνωστό εστιατόριο και μαγειρεύει για τους πυρόπληκτους στον Νέο Βουτζά. Η σεφ, που γνωρίσαμε στο περσινό talent show μαγειρικής, ετοιμάζει καθημερινά τουλάχιστον 1.000 μερίδες φαγητού.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, την αξιέπαινη αυτή πράξη γνωστοποίησαν στα social media άνθρωποι που βρίσκονται εκεί εθελοντικά, ενώ και η ίδια κάνει διαρκώς αναρτήσεις με σκοπό την εμψύχωση των πληγέντων ή για να ζητήσει βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που βίωσαν τη φρίκη της φονικής πυρκαγιάς.

«Σήμερα φτάνουμε τις 2.000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2.000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δεν δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Άνθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More