Πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε πριν λίγες μέρες και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Video

Μανούλα για τρίτη φορά έγινε πριν μερικές ημέρες η Κατερίνα Χαλικιά και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Η διεθνής μπασκετμπολίστρια και Κυπελλούχος Ευρώπης αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Καλοκαίρι Not” ότι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, πριν 13 ημέρες ακριβώς.

Η ξανθιά καλλονή, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2 μαζί με την Ελένη Χατζίδου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Καραθανάση και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

“Ήταν πολύ δύσκολα με αυτή την κατάσταση. Ήμουν συνέχεια κλεισμένη στο σπίτι. Στο μαιευτήριο μόνο ο άντρας μου επιτρεπόταν να είναι μαζί μου. Πολύ δύσκολα… Πολύ άγχος, ακόμη και τώρα έχω άγχος. Έχω κι άλλα δύο παιδιά μεγάλα, οπότε φοβάμαι πάρα πολύ” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Χαλικιά.

Η Κατερίνα Χαλικιά μετά την ενασχόληση της με το μπάσκετ, πλέον είναι διαιτολόγος και personal trainer. Ωστόσο ο αγαπημένος της ρόλος είναι εκείνος της… μαμάς, καθώς έχει ακόμη δύο παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον  γνωστό παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Κώστα Παταβούκα.

Read More

And More