Πρώην σωματοφύλακας της Oksana υποστηρίζει τον Mel Ginbson στο θέμα του διαζυγίου

Πρώην σωματοφύλακας της Oksana υποστηρίζει τον Mel Ginbson στο θέμα του διαζυγίου | tlife.gr

Συνέχεια στο θρίλερ με το διαζύγιο Mel Gibson Oksana δίνει ο πρώην σωματοφύλακας της τελευταίας. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Kristian Kerzog, όπως είναι το όνομά του, αλλάζει στρατόπεδο και συντάσσεται με την πλευρά του διάσημου ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι του Mel έχουν ζητήσει από τον σωματοφύλακα να τους προσφέρει κάθε δυνατή πληροφορία από την παραμονή του στο πλευρό της πρώην συζύγου του πελάτη τους!

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μήνες σε διάσταση και οι δικηγόροι και των δύο πλευρών έχουν ανοίξει, κυριολεκτικά πόλεμο, για τα περιουσιακά – τα οποία δεν είανι διόλου ευκαταφρόνητα – και την κηδεμονία των παιδιών.

Ο Kristian Herzog δηλώνει στο αμερικάνικο TMZ πως η Oksana του εκμυστηρεύτηκε πως ο Mel δεν την χτύπησε ποτέ, όπως κατείγγειλε στις αρχές. Για την ακρίβεια, αντί για γροθιά όπως ανέφερε η Oksana, της έδωσε ένα χαστούκι. Εμείς βέβαια αναρρωτιόμαστε από πότε το χαστούκι δεν είναι αρκετό για να θεωρηθεί βιαιοπραγία!! Η εκδοχή αυτή σε κάθε περίπτωση ταιριάζει με την κατάθεση του Mel Gibson πως την χαστούκισε, γιατί κινδύνευε το παιδί τους η μικρή Lucia!

Τέλος, ο σωματοφύλας ισχυρίζεται πως είχε ακόμη και σεξουαλικές σχέσεις με την Oksana, κάτι που η ίδια όμως αρνείται κατηγορηματικά.

READ more