Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: “Η Ελένη μου έμαθε ότι πρέπει να καταθέτω ένα κομμάτι της ψυχής μου στην τηλεόραση…”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό Enjoy. Το μοντέλο και κριτής του Style me up στο Open εξομολογήθηκε αν θα έπαιρνε μέρος σε παραγωγές μόνο και μόνο για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε τι χρωστάει στην Ελένη Μενεγάκη.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

-Θα έπαιρνες μέρος σε οποιαδήποτε παραγωγή αρκεί να είσαι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας;

Στην τηλεόραση επιλέγω δουλειές που νιώθω ότι υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση . Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη πορεία στο μυαλό του ένα δρόμο. Στο «Nomads» όταν πήρα μέρος σ αυτό το ριάλιτι επιβίωσης, ήθελα να αναμετρηθώ με τις αντοχές μου, να δω τις αλλαγές που θα γίνουν πάνω στον χαρακτήρα μου,γιατί η συνύπαρξη με ξένους ανθρώπους σε δύσκολες συνθήκες είναι ένα μεγάλο τέστ. Πιστεύω ότι ήταν μια δοκιμασία για μένα η συμμετοχή μου στους «Νομάδες» και με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο. Σ ένα ριάλιτι εγκλεισμού δεν θα μπορούσα να με φανταστώ γιατί για μένα αυτό που έχει σημασία είναι σε τι έχω αποφασίσει να αφιερώσω το χρόνο μου. Δεν χαλάω το χρόνο μου άσκοπα χαζολογώντας.

-Τι χρωστάς στην Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη μ έμαθε να αγαπάω την τηλεόραση. Μου έμαθε την δουλειά. Ότι πρέπει να καταθέτω ένα κομμάτι της ψυχής μου στην τηλεόραση. Είναι μεγάλο πράγμα η έκθεση. Θέλει αλήθεια και ειλικρίνεια. Είμαι χαρούμενος που με δίδαξε η Ελένη. Εμπειρικά έχει σπουδάσει το μέσο. Είναι μια σχολή από μόνη της. Μέσα από την Ελένη βρήκα τα βήματα μου στην τηλεόραση. Έτσι ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν παραγωγές που δεν θα έκανα με τίποτα στην τηλεόραση απλά για να υπάρχω στο γυαλί. Δεν θα πήγαινα να πάρω μέρος σ ένα ριάλιτι, για να εξευτελιστώ. Στην τηλεόραση μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές που βγαίνουν ομαδικά από χαρισματικούς ανθρώπους , που αλληλοσυμπληρώνονται. Την τηλεόραση ποτέ δεν την μαθαίνεις, συνέχεια πρέπει να διαβάζεις και να εξελίσσεσαι είναι ένα πολύ δυνατό μέσο επικοινωνίας. Ο κόσμος που με βλέπει στο δρόμο και μου μιλάει με κάνει διπλά χαρούμενο γιατί μου λέει α, σας βλέπαμε εκεί και μας αρέσατε πολύ , αλλά και τώρα ωραία βαδίζετε και αυτή η επιλογή που κάνατε, καλή επιλογή. Αυτό είναι πρόοδος. Αν καταφέρω στο « Style me up» σε ένα νέο παιδί να του αλλάξω την διάθεση, είναι πολύ ζοφερή η πραγματικότητα που ζούμε, ή να του πως δυο συμβουλές για το ντύσιμο του και αυτός τις κρατήσει κάτι καλό και θετικό έχω κάνει .

 

Read More

And More