Πρώην σύντροφος Ηλία Καμπακάκη: «Να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως»

Η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη κατηγόρησε τις προηγούμενες ημέρες τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό έκανε δήλωση στο Πρωινό.

«Εγώ περιμένω από εδώ και πέρα να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως διαφορετικά, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου» είπε χαρακτηριστικά η Αμαλία Τουράνη.

Ο δικηγόρος της Αμαλίας Τουράνη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε:

«Δεν έχει βγει ποτέ αθωωτική απόφαση. Έχει γίνει μήνυση, έχει πάει στον ιατροδικαστή. Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και τελικά η ίδια ανακάλεσε τη μήνυση χάριν του παιδιού για να είναι κοντά στον πατέρα του. Έχει να επικοινωνήσει με το παιδί του στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την υγεία του, πάνω από δυο χρόνια και γι΄αυτό βγήκε τώρα… Ποτέ μα ποτέ ο κύριος Καμπακάκης δε ζήτησε την επικοινωνία με την κόρη του ούτε την επιμέλεια. Υπάρχει μια αγωγή που έκανε η μητέρα για να έχει την αποκλειστική επιμέλεια και μια για τη διατροφή. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε ψευδές λέγεται θα καταμηνύεται άμεσα» αναφέρει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” o δικηγόρος της πρώην συντρόφου της Αμαλίας Τουράνη.

Read More

And More