“Πρωινό ΑΝΤ1” ! Του έδωσαν… ψήφο εμπιστοσύνης οι τηλεθεατές ;

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για το “Πρωινό ΑΝΤ1” ! Το πολύπαθο, θερινό πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου επιτέλους τράβηξε αυλαία και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και η τηλεοπτική του παρουσία είναι η αιτία για να μοιραστεί ξανά και εντελώς διαφορετικά η πρωινή πίτα της τηλεθέασης.

Η Ντόρα Κουτροκόη ,λοιπόν, και ο Νίκος Ρογκάκος από χθες έχουν αναλάβει την πρωινή, καθημερινή μας ενημέρωση και για να δούμε αν οι τηλεθεατές στο χθεσινό, πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού μαζί τους, τους έδωσαν την… ψήφο της εμπιστοσύνης τους!

Το νέο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 ,λοιπόν, δεν βρίσκεται απλά στις επάλξεις, αλλά απ ΄ότι δείχνουν και τα μηχανάκια της AGB-Nielsen ; Μπήκε στο πρωινό παιχνίδι της ενημέρωσης με… φόρα ! Αποτέλεσμα; Η Ντόρα και ο Νίκος κατάφεραν και τερμάτισαν πρώτοι, κερδίζοντας στο σύνολο με 22,6%, αφήνοντας πολύ πιο πίσω το “Πρωινό Mega”, το οποίο κατάφερε να κινηθεί μόλις στο 15,8%.

Οσο για το ποιες ήταν οι επιδόσεις τόσο του πρωινού της ΝΕΤ, όσο και του ΣΚΑΙ ; Τα δύο κανάλια κονταροχτυπήθηκαν για τα καλά, για να κατακτήσουν την τρίτη θέση στην κατάταξη του πίνακα της AGB – Nielsen, μετατρέποντας την μάχη μεταξύ τους σε κανονικό ντέρμπι, αρκεί να σας πω, πως τρίτη ήρθε η ΝΕΤ με 14,2% και τέταρτος ο ΣΚΑΙ με 14,1% !!!

Read More

And More