“Πρωινό Mou” : Αύριο κάνει πρεμιέρα ! Ποιος θα κάνει τελικά ποδαρικό στην εκπομπή ;

Μετά από δύο αλεπάλληλες αναβολές πρεμιέρας, όχι η τρίτη προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας δεν θα είναι και η… φαρμακερή, αλλά η τρίτη θα είναι και η τυχερή ! Ο λόγος ; Ο λόγος για το “Πρωινό Mou” το οποίο θα ξεκινήσει να μας… σερβίρεται από αύριο το πρωί.

Ο Γιώγρος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, εν ΄μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και στάσεων εργασίας δημοσιογράφων και τεχνικών, φαίνεται πως τα κατάφεραν να βρουν την κατάλληλη μέρα και έτσι θα μας “καλημερίσουν” για πρώτη φορά φέτος την Τετάρτη το πρωί, κάνοντας πρεμιέρα πρώτη φορά τόσο αργά, μιας και κοντεύουμε να βγάλουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πατάρι !

Ναι, δεν έχει ξανά υπάρξει άλλη σεζόν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που η πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη ενός καναλιού να μπαίνει στο τηλεοπτικό παιχνίδι, μόλις… σαράντα με πενήντα ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ! Και για να ακριβολογούμε δεν έχει ξανά υπάρξει σεζόν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που να βγαίνει στον αέρα ένα και μοναδικό πρωινάδικο ! Ομως, έμελλε να το δούμε κι αυτό… Τι να πει κανείς; Σημεία των καιρών !

Οσο τώρα για το ποιος θα κάνει εντέλλει ποδαρικό στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης; Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιας και οι επαναλαμβανόμενες αναβολές της πρεμιέρας, είχαν ως συνέπεια να ακυρωθεί η προγραμματισμένη εμφάνιση των Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά.

Read More

And More