“Πρωινό Mou” : Ποιο είναι το κορίτσι που θα βρεθεί από σήμερα στην παρέα του Γιώργου και της Φαίης ;

Οπως και την περασμένη εβδομάδα, έτσι κι αυτή την εβδομάδα, στο “Πρωινό Mou” θα βρίσκεται και ένα πρόσωπο – έκπληξη ! Ναι, όπως την περασμένη εβδομάδα, έτσι κι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα έχουν δίπλα τους ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα έρθει να καθίσει ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη !

Η αρχή έγινε με την Μαντώ Γαστεράτου να εγκαινιάζει αυτή την νέα “ενότητα” – αν μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει τον όρο “ενότητα” για όλο αυτό που γίνεται φέτος – και από σήμερα την σκυτάλη παίρνει ακόμα μία νέα και ωραία τηλεοπτική παρουσία.

Βλέπετε, τόσο το Mega, όσο και η Φαίη και ο Γιώργος σκέφτηκαν να γνωρίσουν με αυτό τον τρόπο όσο το δυνατόν περισσότερα πρόσωπα, να κάνουν μαζί τους τηλεοπτική παρέα και στο τέλος αν κάποιους απ ΄όλους τους ξετρελάνει, να δουν το κατά πόσο μπορούν να τον εντάξουν στο δυναμικό της εκπομπής, μιας και ως γνωστόν οι οντισιόν που έγιναν πριν από περίπου δύο μήνες στο Mega, για να μεγαλώσει το παρεάκι της εκπομπής δεν ενθουσίασαν κανέναν και δεν οδήγησαν πουθενά συγκεκριμένα.

Και για να μην μακρυγορούμε, η τυχερή είναι η Ευαγγελία Αραβανή !!! Ναι, ναι, το πρώην φετινό κορίτσι του “Μες την καλή χαρά” που απομακρύνθηκε από την εκπομπή του Alpha, πιστέψτε με, λόγω ανωτέρας τηλεοπτικής βίας ! Πιο ανωτέρας δηλαδή, δεν γίνεται…

Καλή τύχη Ευαγγελία !


Read More

And More