“Πρωινό Mou” : Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα ;

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό ! Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, τελικά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι φέτος το μοναδικό πρωινάδικο της ιδιωτικής τηλεόρασης ! Βλέπετε, όταν η κρίση έρχεται, οι ψυχαγωγικές εκπομπές φεύγουν.

Αποτέλεσμα ; Η πρωινή, καθημερινή ψυχαγωγική ζώνη των ιδιωτικών καναλιών… “ξεκληρίστηκε” με συνοπτικές διαδικασίες απ ΄όλα τα κανάλια, με το Mega να είναι το μοναδικό κανάλι που αποφάσισε για ακόμα μία χρονιά, να βγάλει κανονικά στον αέρα πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή. Φυσικά, πρωινάδικο είναι και το “Μες την καλή χαρά”, αλλά αυτή την στιγμή σας μιλάω για την… πατροπαράδοτη, καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών.

Οσο αφορά ,λοιπόν, το “Πρωινό Mou”, το Mega αποφάσισε να το διατηρήσει στο πρόγραμμά του – , σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του “TLIFE” – ,γιατί μετά την περσινή, απογειωτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, υπήρξαν προπληρωμένες χορηγίες για την εκπομπή από πέρσι και στις προπληρωμένες χορηγίες, κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη.

Ετσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα μας σερβίρουν και πάλι το… “Πρωινό Tous”, μόνο που θα αργήσουν λιγάκι. Απ ΄ότι έχει γίνει γνωστό, η εκπομπή θα βγει στον αέρα είτε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, δηλαδή, την Δευτέρα 29 του μήνα, ειτε την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, Δευτέρα 5 του μήνα.

Read More

And More