“Πρωινό Mou” VS “Το Πρωινό”! Η μεγάλη μάχη ξεκινά. Ποιοι θα τους κάνουν ποδαρικό…

Τα ψέματα τελείωσαν… Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα που και τα δύο πολυσυζητημένα πρωινάδικα του Mega και του ΑΝΤ1, σηκώνουν αυλαία! Δύο μήνες τώρα χύθηκαν τόνοι μελάνης για το τι θα δούμε, ποιους θα δούμε, πως θα τους δούμε… Ε, από σήμερα στις 10.00 το πρωί θα τα δούμε όλα, με την καλή έννοια θέλω να πιστεύω!

“Πρωινό Mou”: Σερβίρεται δια χειρός Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού. Στο πρώτο σερβίρισμα της σεζόν θα βοηθήσει η… chef του είδους Ρούλα Κορομηλά. Το πρωινό του Mega ξεκινά το τηλεοπτικό του ταξίδι και για ποδαρικό θα έχει την γυναίκα που εγκαινίασε και καθιέρωσε αυτό που λέμε “πρωινάδκο” στην ιδιωτική τηλεόραση. Βλέπετε ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

Μαζί τους ο Πέτρος και η Τζένη θα έχουν τους : Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ακη Πετρετζίκη, Βίκυ Παγιατάκη, Ελισάβετ Σπανού και Αρη Καβατζίκη.

Στο αντίθετο τηλεοπτικό στρατόπεδο τώρα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα μας σερβίρουν με άλλον αέρα το δικό τους “Πρωινό”¨. “Το Πρωινό” που αναμφισβήτητα θα έχει το ατού της εμπειρίας και της δοκιμασμένης χημείας. Πρώτοι καλεσμένοι; Οι συντελεστές από το “Μπρούσκο” το οποίο έχει καταφέρει να μεθύσει για τα καλά τους απογευμαινούς τηλεθεατές του ΑΝΤ1, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινα.

Τον Γιώργο και την Φαίη θα πλαισιώνουν οι : Σάσα Σταμάτη, Ελεάννα Τριφύδου, Λάουρα Νάργες, Γιώργος Λιανός, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Λίτσα Πατέρα, Σπύρος Σούλης κ.α.


Read More

And More