Προϊόν φωτομοντάζ οι γυμνές φωτογραφίες του Φ. Σεργουλόπουλου!

Προϊόν φωτομοντάζ οι γυμνές φωτογραφίες του Φ. Σεργουλόπουλου! | tlife.gr

Σάλος χθες το πρωί στο “Πρωινό Mou” με τις… αποκαλυπτικές γυμνές φωτογραφίες του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA έδειξαν γυμνές φωτογραφίες του παρουσιαστή του STAR, που όπως είπαν είχε κάνει για ημερολόγιο και τις οποίες είχε τραβήξει ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino, συνεργάτης της Lady Gaga.
Κι ο Γιώργος Λιάγκας τα… έχωσε στο Σεργουλόπουλο λέγοντας: “Σα δεν ντρέπεται λίγο, κοτζάμ άντρας. Ντροπή! Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Τι ήθελε να κάνει μ’ αυτόν τον τρόπο; Να εκτινάξει την καριέρα του;”.
Μάλιστα, κάποια στιγμή είπαν ότι τηλεφώνησε στην εκπομπή η Μαρία Μπακοδήμου για να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο που παρουσίασαν το θέμα. Ωστόσο, συνέχισαν να προβάλλουν τις φωτογραφίες για αρκετή ώρα και σχολίαζαν με το ίδιο… καταγγελλτικό ύφος, εκφράζοντας την απορία γιατί ο Σεργουλόπουλος έπρεπε να κάνει γυμνή φωτογράφηση.
Τη μεγαλύτερη απορία όμως για τις γυμνές φωτογραφίες του Φώτη Σεργουλόπουλου την είχε ο ίδιος ο Σεργουλόπουλος που δεν ήξερε… πότε είχε κάνει τη γυμνή φωτογράφηση για το ημερολόγιο!
Σύμφωνα με το newsit, οι γυμνές φωτογραφίες του Φώτη ήταν αποτέλεσμα μοντάζ. Μην πάει όμως το μυαλό σας στο πονηρό, ότι κάποιος δηλαδή ήθελε να εκδικηθεί τον παρουσιαστή και κυκλοφόρησε τις μονταρισμένες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η κολλητή του φίλη Μαρία Μπακοδήμου. Η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή του STAR “Φώτης και Μαρία Live” μαζί με τους συνεργάτες τους προσπαθούσαν τις τελευταίες μέρες να βρουν τι δώρο θα έκαναν χθες στο Φώτη για την ονομαστική του εορτή. Και κατέληξαν ότι έπρεπε να τον… γυμνώσουν. Μάλιστα η Μπακοδήμου σε συνεννόηση με τους Λιάγκα και Σκορδά αποφάσισαν να τις προβάλλουν στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Για το λόγο αυτό και ο Λιάγκας τα… έχωσε στο Σεργουλόπουλο ώστε να τον… πειράξουν!

READ more