Προκλητική επιστολή από τους υπαλλήλους της Βουλής!

Ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής, έστειλε μία επιστολή προκειμένου να εξηγήσει τα… ανεξήγητα. Εμφανίζονται θιγμένοι από όλα όσα λέγονται για αυτούς περί ειδικής μεταχείρησης το τελευταίο διάστημα.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να δημοσιοποιούν αυτή την επιστολή την ώρα που ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας έχουν πληγεί βάναυσα από τα νέα οικονομικά μέτρα.

Καθημερινά βλέπουμε τους μισθούς μας να μειώνονται, τις απολύσεις να πέφτουν βροχή, τις υπερωρίες να χάνονται… Μάλλον δεν ήταν και το καλύτερο timing για να στείλουν οι υπάλληλοι της Βουλής μία επιστολή με την οποία δηλώνουν την δυσαρέσκειά τους για την διακοπή του 15ου και 16ου μισθού.

Διαμαρτύρονται ότι εργάζονται πολλές ώρες, ότι το κυλικείο τους είναι πολύ ακριβό κι ότι ο παιδικός σταθμός της Βουλής δεν μπορεί να φιλοξενήσει όλα τους τα παιδιά. Τι να πουν όμως και οι υπόλοιποι μή βουλευτικοί υπάλληλοι που δουλεύουνε μερόνυχτα χωρίς αυτό να αναγνωρίζεται από κανένα αφεντικό και τα παιδιά τους τα προσέχουν οι γιαγιάδες γιατί δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν κάποιον παιδικό σταθμό να τα φυλάξει;

Read More

And More