Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο Άγιος Παΐσιος, ο γάμος με τη Μαρίνα Μανδρή και τα δύο παιδιά

Επανάληψη θα βλέπουμε αυτή την εβδομάδα τον πρώτο κύκλο της πολυσυζητημένης σειράς του Mega, «Άγιος Παϊσιος». 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο πρωταγωνιστής του έργου, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ποιος είναι ο Προκόπης Αγαθοκλέους

Ο 35χρονος ηθοποιός θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με το Εθνικό Θέατρο και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Εργάζεται ως ηθοποιός από το 2007 και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί στον ANT1 Κύπρου και στο ΡΙΚ. Φέτος, όμως, του δόθηκε η ευκαιρία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στο Mega.

Ο ίδιος μάλιστα κέρδισε διθυραμβικά σχόλια στα social media. «Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος. Είναι στις σκέψεις ένας δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος κύκλος φτάνει μέχρι τη στιγμή που ονομάζεται Άγιος Παΐσιος για πρώτη φορά στη Μονή Φιλοθέου», είχε αποκαλύψει ο Προκόπης Αγαθοκλέους μιλώντας για το ρόλο του στην εκπομπή “Ελένη”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prokopis Agathokleous (@prokopis.agathokleous)

Ο πρωταγωνιστής της σειράς που είναι αφιερωμένη στη ζωή του Αγίου Παϊσίου κατάγεται από τη Λεμεσό και μένει στη Λευκωσία της Κύπρου.

Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο σε πολλές παραστάσεις από 2009 έως το 2012 και με το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου από το 2012 έως το 2015.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prokopis Agathokleous (@prokopis.agathokleous)

Ο γάμος και τα δύο παιδιά

Το 2018 παντρεύτηκε την όμορφη ηθοποιό Μαρίνα Μανδρή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Δάφνη και τον Κίμωνα, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει και εργάζεται στην Κύπρο. Πριν δύο χρόνια ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία από το γάμο του με την γυναίκα της ζωής του και έγραψε στην ανάρτησή του: «3/6/18 ….για τις στιγμές που μοιραστήκαμε και θα μοιραστούμε.. για την Δάφνη και τον Κίμωνα..για την Μέλα, για την αγάπη.. για ό,τι έρχεται.. πάντα δίπλα σου. Ευλογημένος μαζί με Μαρίνα Μανδρή».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prokopis Agathokleous (@prokopis.agathokleous)

«Ήρεμος και γεμάτος αγάπη. Και είναι ένας άνθρωπος που με ό,τι καταπιάνεται το κάνει πάρα πολύ καλά. Δεν βαριέται και δεν κουράζεται ποτέ. Τον ζηλεύω για αυτό. Εγώ είμαι λίγο πιο ράθυμη. Ο Προκόπης είναι ακριβώς το αντίθετο, ακούραστος. Δεν σταματάει ποτέ», είπε η Μαρίνα Μανδρή αναφερόμενη στον σύζυγό της, για το ρόλο του ως πατέρας, σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prokopis Agathokleous (@prokopis.agathokleous)

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι η σύζυγός του φοβήθηκε μην πάει σε μοναστήρι, όταν εκείνος δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην σειρά “Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”. «Όταν ήρθε η πρόταση για τη σειρά, η Μαρίνα ήταν “τι γίνεται τώρα;”. Φοβήθηκε γιατί με ξέρει κιόλας, γνωρίζει ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου δίνεται πολύ γενναιόδωρα στον ρόλο που πρόκειται να εξερευνήσω. Μπορεί να φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι», εξομολογήθηκε ο Προκόπης Αγαθοκλέους στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

«Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ! Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα», αποκάλυψε επίσης ο πρωταγωνιστής της σειράς του Mega στην εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη. «Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια», είχε προσθέσει ο ηθοποιός μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του στην σειρά “Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” και πλέον προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα προβληθεί στο Mega.

Read More

And More