Προκόπης Παυλόπουλος: Τα βαφτίσια της εγγονής του στη Μάνη! Φωτογραφίες

Χαρές και γλέντια μες στο Πάσχα για την οικογένεια του Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βάφτισε την εγγονή του, κόρη του γιου του Βασίλη Παυλόπουλου και της Τζίνας Κόφα στη μεσσηνιακή Μάνη τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η μικρή που πήρε το όνομα Ευαγγελία δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του παππού της (στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία) και εκείνος μαζί με την σύζυγό του Σίσσυ δεν σταμάτησαν να παίζουν με το κοριτσάκι τους και να βγάζουν φωτογραφίες. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το μυστήριο τελέστηκε στη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, που είναι καλός φίλος του Προκόπη Παυλόιπουλου. Νονές της Ευαγγελίας ήταν οι 12χρονες δίδυμες κόρες ενός πολύ καλού φίλου του ζευγαριού. Ενώ, μετά τη βάφτιση ακολούθησε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Τέλος, να σε ενημερώσω πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την μικρή Ευαγγελία, όπως και με τις άλλες τέσσερις εγγονές που έχει από τις κόρες του Ζωή και Μαρία, ενώ σύντομα αναμένονται και τα βαφτίσια της πέμπτης και μικρότερης εγγονής που απέκτησε πριν λίγους μήνες.


Read More

And More