Προσεύχεται για ένα θαύμα η Celine Dion – Φοβάται ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες γιορτές του άντρα της

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο δημοσίευμα του Closer Weekly που θέλει την Celine Dion να είναι σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της και να προσεύχεται για ένα θαύμα. Ο σύζυγός της René Angélil δίνει το τελευταίο διάστημα δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί πολύ…
Η γνωστή τραγουδίστρια που για ένα μεγάλο διάστημα άφησε τη δουλειά της για να αφοσιωθεί σε εκείνον και τη φροντίδα του, βρέθηκε στα American Music Awards στο Λος Άντζελες την Κυριακή και τραγούδησε τον “Ύμνο στην Αγάπη” της Edith Piaf ως φόρο τιμής στους νεκρούς στο μακελειό στο Παρίσι. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική και έκανε πολλούς να δακρύσουν, αλλά η αλήθεια είναι πως η Celine έκλαψε αρκετά και μόνη της, ξεσπώντας για τις δύσκολες ώρες που περνά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει γίνει ράκος και φοβάται πολύ για τη ζωή του άντρα της. “Φοβάται ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα γιορτάσουμε με τον Rene”, αναφέρει ως λόγια της πηγή του περιοδικού και προσθέτει: “Η Celine προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και να κρατήσει ενωμένη όλη την οικογένεια”.

Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά τον Rene-Charles και τα δίδυμα Nelson και Eddy που όλοι την ώρα τραγουδούν τα κάλαντα στον πατέρα του και προσπαθούν να τον κάνουν να χαμογελά.
Ο Rene Angélil πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα και έχει περάσει πολλά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ και αναγκαζόταν να τρέφεται με ειδικό σωληνάκι. “Δεν μπορεί να φάει πια. Τον ταΐζω εγώ με ένα ειδικό σωληνάκι. Πρέπει να τρέφεται με αυτόν τον τρόπο, τρεις φορές την ημέρα”, είχε πει στο ABC News η Celine Dion.

Ωστόσο, δημοσιεύματα του Γαλλικού Τύπου τον ήθελαν να ξεπερνά τον καρκίνο, κάτι που όπως φαίνεται όμως δεν έχει γίνει, με την Celine να καρδιοχτυπά για το μέλλον…

Read More

And More