Προσφορά ΖappiT: Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τον Τρωικό Πόλεμο από 15€ στα 10€

Το ZappIT σε συνεργασία με την Ελληνική Θεαμάτων, εξασφάλισε για εσάς περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για την παράσταση Τρωικός Πόλεμος την Κυριακή 13/4 για τις παραστάσεις των 11:30 & 15:00, από 15 ευρώ στα 10 ευρώ. Μη χάσετε την προσφορά και αγοράστε τα εισιτήρια σας τώρα.

Ο λόγος, με την υπογραφή του Στρατή Πασχάλη, ακολουθεί πιστά τις πηγές και τη μυθολογική καταγραφή, με πνοή κι απλότητα.

Όλα συμβαίνουν μέσα σ’ ένα αρχαϊκό όνειρο, ντυμένο με την έξοχη μουσική της Κατερίνας Πολέμη.

Ολύμπιοι θεοί σαν αγάλματα. Ήρωες ρομαντικοί και ανδρείοι του παραμυθιού. Παράξενες αμαζόνες, ελάφια, δέντρα, ποτάμια, μάχες, μονομαχίες, πύργοι, και τελευταίος ένας πελώριος Δούρειος Ίππος που κλείνει την παράσταση θριαμβευτικά.

Ο Πάρις ερωτεύεται την Ελένη, ενώ τους παρακολουθεί η Αφροδίτη με τους ήχους μιας μουσικής γεμάτης κελαϊδίσματα πουλιών. Η Άρτεμις κυνηγάει με το τόξο της, ενώ χρυσά ελάφια τρέχουν στη σκηνή και την πλατεία. Ο Αχιλλέας και ο Έκτορας ξιφομαχούν σαν δυο ρομαντικοί ιππότες. Ο Οδυσσέας απευθύνεται στο κοινό με το χιούμορ και τη σπίθα της εξυπνάδας του. Οι πολεμιστές μάχονται πάνω στους ρυθμούς μιας σύγχρονης ακροβατικής χορογραφίας. Ο Δίας, η Ήρα, ο Ερμής, η Αθηνά, μοιάζοντας με ανάγλυφα σε αρχαία μετώπη, στο πάνω μέρος της σκηνής, παρακολουθούν, σχολιάζουν και συμμετέχουν σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο των θνητών.

Όπερα, θέατρο, χοροθέατρο ενώνονται για να προσφέρουν μια σύνθεση από σκηνές που μας θυμίζουν πολλά απ’ όσα γράφτηκαν κι αναπαραστάθηκαν σε όλη την ελληνική κι ευρωπαϊκή τέχνη εμπνευσμένα από τον διασημότερο αρχαίο μύθο μας.

Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου εδώ

Read More

And More