Προσπαθούν να δωροδοκήσουν την οικογένεια της καμαριέρας

“Φιλαράκια του Στρος Καν προσπάθησαν να δωροδοκήσουν την οικογένεια της καμαριέρας” αποκαλύπτει δημοσίευμα της New York Post. Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι άνθρωποι του Στρος Καν δε μπορούν να εντοπίσουν την ίδια!

Η 32χρονη γυναίκα που κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού έχει μεγάλη και όχι ιδιαίτερα πλούσια οικογένεια στη Γουινέα, πρώην γαλλική αποικία.
Στην οικογένεια της Οφηλίας προσφέρθηκε ποσό πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, δηλαδή ποσό με… επτά ψηφία για να πειστεί το φερόμενο ως θύμα να αποσύρει τις κατηγορίες κατά του Γάλλου πολιτικού. “Θα βγει απ’ όλο αυτό και θα επιστρέψει στη Γαλλία. Δε θα περάσει ούτε μια μέρα στη φυλακή. Η γυναίκα θα βγάλει πολλά λεφτά”, είπε ο ίδιος.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της New York Post και οδηγήθηκαν εκεί καθώς η καμαριέρα παραμένει υπό προστασία και δε μπορούν να την προσεγγίσουν, αναφέρει η New York Post. “Έχουν ήδη μιλήσει στην οικογένειά της. Σίγουρα να τελειώσει ήσυχα η υπόθεση”, δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Γάλλος επιχειρηματίας, που διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Στρος Καν.

Read More

And More