“Πρωταγωνιστές” : Θα μας γίνουν όντως… εβδομαδιαία συνήθεια;

Αν ανήκετε στους φαν της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη ,”Πρωταγωνιστές”, σας έχω ευχάριστα νέα! Και αυτό γιατί; Γιατί φέτος και μετά από πολλά, από πάρα πολλά χρόνια η εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου συζητιέται να βγαίνει στον αέρα από το Mega όχι ανά δεκαπενθήμερο – δηλαδή δύο φορές τον μήνα – αλλά κανονικά κάθε εβδομάδα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπευθύνους του Mega και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις. Ο δημοσιογράφος αφού εξέφρασε στην διοίκηση του καναλιού τα φετινά του παράπονα σε σχέση τόσο με την συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής, όσο και με την ώρα της, αλλά και τις αλλεπάλληλες “μετακομίσεις” της από Πέμπτη σε Κυριακή και τούμπαλιν, φαίνεται πως κατάφεραν να δώσουν και πάλι τα χέρια και μαζί ξεκίνησαν να σχεδιάζουν την νέα σεζόν.

“Η αλήθεια είναι πως η συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής είναι ένα από τα καίρια θέματα που έπεσαν στο τραπέζι και με το οποίο υπήρξε θετική εξέλιξη”, λέει στο “TLIFE” στενότατος συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη και συνεχιζει :

“Οντως ,λοιπόν, οι “Πρωταγωνιστές” φέτος μπορεί να γίνουν εβδομαδιαίοι και αυτό είναι κάτι που θα έχει αποφασιστεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας”.

Ο ίδιος άνθρωπος μάλιστα μας έκανε και την παρακάτω αποκάλυψη :

“Συζητιέται επίσης και το ενδεχόμενο η εκπομπή να βγαίνει στον αέρα κατα την διάρκεια του prime-time και όχι τα μεσάνυχτα”.

Αλλωστε, μετά το “κούρεμα” που έχει υποστεί το πρόγραμμα του Mega λόγω κρίσης και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, αναφισβήτητα και έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τους “Πρωταγωνιστές” στο prime-time και όχι με… μανταλάκια στα μάτια μετά τις 12.00, παρά να δει χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις ή made in Turkey παραγωγές της συμφοράς…

Read More

And More