Πρωταγωνιστής γνωστής αμερικανικής σειράς πιάστηκε με κοκαΐνη και του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ!

Πρωταγωνιστής γνωστής αμερικανικής σειράς πιάστηκε με κοκαΐνη και του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ! | tlife.gr

Ο λόγος για τον 23χρονο ηθοποιό, Charlie Heaton, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Netflix “Stranger Things”. Ο Βρετανός ηθοποιός τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Los Angeles, καθώς πιάστηκε στο αεροδρόμιο με μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Σύμφωνα με το The Assosiated Press, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες αλλά στάλθηκε πίσω στην Μεγάλη Βρετανία, χάνοντας έτσι το party της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν στον νεαρό ηθοποιό την είσοδό του στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας έτσι αρκετά δύσκολη την συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της σειράς, μιας και τα γυρίσματα του δεύτερου έχουν ολοκληρωθεί. Ο Charlie Heaton, έτσι, απουσίασε το βράδυ της Πέμπτης από την παρέα των συμπρωταγωνιστών του, οι οποίοι γιόρτασαν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία όμως δεν κατονόμαζε τον Βρετανό ηθοποιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Σε πολίτη ξένης καταγωγής μπορεί να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα λόγω της εμπλοκής του σε αδίκημα κατοχής ναρκωτικών».

READ more