Πρωταγωνιστής του Prison Break κατηγορείται και αυτός για σεξουαλική επίθεση! Η απάντηση του ηθοποιού [pics]

Κάθε μέρα όλο και περισσότερες ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από διάσημους καλλιτέχνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Μετά τα σκάνδαλα με τους Harvey Weinstein, Kevin Spacey αλλά και τον Ed Westwick του Gossip Girl, ο επόμενος που μπαίνει στην “μαύρη” λίστα φαίνεται πως είναι ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Robert Knepper. Ο ηθοποιός, μάλιστα, στην πετυχημένη σειρά του FOX έπαιζε έναν άκρως ανώμαλο ρόλο, τον T-Bag, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή γιατί ήταν παιδόφιλο.

Η γυναίκα που τον κατηγόρησε είναι η σχεδιάστρια κουστουμιών, Suzan Bertram, όπου συνεργαζόντουσαν για μία ταινία, η οποία έκανε δηλώσεις στο The Hollywood Reporter, αναφέροντας πως ο ηθοποιός της ανέβασε την φούστα και της έπιασε τόσο δυνατά τα γεννητικά της όργανα, με συνέπεια να ματώσει. Στη συνέχεια περιγράφει πως την έβαλε στον τοίχο με μεγάλη δύναμη και παραλίγο να την βιάσει, αλλά η ίδια μπόρεσε και γλίτωσε, τρέχοντας στο μπάνιο. “Ακόμη και αν είχα αναφέρει κάτι, τι θα έκαναν; Θα απόλυαν τον πρωταγωνιστή;” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Robert Knepper.
Ο πρωταγωνιστής του Prison Break και του Twin Peeks απάντησε, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, διαψεύδοντας την γυναίκα. “Τα τελευταία χρόνια, εγώ και η σύζυγός μου έχουμε συζητήσει τον πόνο που έχουν βιώσει οι γυναίκες, αλλά και το θάρρος που έχουν να βγουν μπροστά. Είμαι σοκαρισμένος και καταρρακωμένος που με κατηγορούν για βία ενάντια σερ γυναίκα. Δεν είμαι τέτοιος”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Knepper (@robert_knepperofficial) στις

Read More

And More