Πρωταγωνιστής του “Τατουάζ” θύμα hacker στο instagram! Tι συνέβη;

Όλο και περισσότεροι χρήστες του instagram και κυρίως αυτοί με πολλούς followers πέφτουν θύματα hacker οι οποίοι καταφέρνουν με δόλιους τρόπους να παίρνουν τους κωδικούς τους.

Θύμα χάκερ έπεσε χθες και ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha “Τατουάζ”. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που υποδύεται τον Τόνι Νίβεν στη σειρά, είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία και σήμερα τη μοιράστηκε μαζί μας γράφοντας:

Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Eπικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.grη οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία.

Read More

And More