Πρωταγωνίστρια δημοφιλούς σειράς φωτογραφίζεται topless και μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο των ωοθηκών

“Δεν νομίζω ότι θα νιώσω ποτέ 100% ελεύθερη από τον καρκίνο” λέει η Cobie Smulders, ποζάροντας topless για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού Women’s Health. Η Robin του How I Met Your Mother, που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία της σειράς Avengers, διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο των ωοθηκών όταν ήταν 25 ετών. 8 χρόνια μετά έχει ξεπεράσει την ασθένεια, ενώ απέκτησε και δύο παιδιά με τον σύζυγό της Taran Killam.

“Είχα όγκους και στις δύο ωοθήκες μου ενώ ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στους λεμφαδένες μου και στους περιβάλλοντες ιστούς” λέει η ίδια. “Τώρα που έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη στιγμή που καθάρισε εντελώς ο οργανισμός μου από τον καρκίνο, προσπαθώ να το σκεφτώ σαν ένα θετικό πράγμα από το οποίο πρέπει να διδαχτώ κάτι. Και αν μπορώ να τονώσω την ευαισθητοποίηση του κοινού και να μεταδώσω γνώσεις για όλο αυτό θα το κάνω” υποστηρίζει μιλώντας στο περιοδικό.

Όσο για την φωτογράφιση της η Cobie Smulders παραδέχεται πως: “Είναι η πρώτη φορά που ποζάρω topless και δεν προσπαθώ να δείξω sexy κι αυτό είναι φοβερά ενδιαφέρον. Επειδή το τεύχος απευθύνεται σε γυναίκες νομίζω ότι το να ποζάρω έτσι έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο άνετη και χαρούμενη αισθάνομαι με το σώμα μου παρά το να προσπαθώ να γοητεύσω κάποιον άλλο με αυτό”.

Read More

And More