Πρωταγωνίστρια της σειράς “Αγγελική” εξομολογείται: “Είχα κρίσεις πανικού, έβγαινα έξω και λιποθυμούσα”

Στην κάμερα της εκπομπής “Ηappy Day” μίλησε μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας δραματικής σειράς του Alpha “Aγγελική” h oποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως για χρόνια έπασχε από κρίσεις πανικού.

Ο λόγος για την Εριέττα Μανούρη η οποία όπως είπε πέρασε από αρκετά και δύσκολα στάδια μέχρι να καταφέρει να ξεπεράσει το συγκεκριμένο θέμα, μάλιστα αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε σημείο να βγαίνει έξω και να λιποθυμά.

“Πάντα είχα κρίσεις πανικού, από μικρό παιδί. Πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Μετά ηρεμούσα και έλεγα, “οκ αυτό ήταν” αλλά μέχρι να φτάσεις στο σημείο της συνειδητοποίησης περνάς κάποια στάδια λίγο δύσκολα. Κάποια περίοδο έβγαινα και μπορεί να λιποθυμούσα” είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα Μέσα.

“Είμαστε ηθοποιοί και είμαστε σε μια σειρά και ο κόσμος μας αγαπά και μας βλέπει, αυτό όμως δε θεωρείται και απόλυτα φυσιολογικό να ξέρει και τι κάνουμε σπίτι μας. Όταν το ζεις από μέσα είναι λίγο άσχημο να πρέπει συνέχεια να κρύβεσαι. Εγω πια δε μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες ας βγουν. Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που δε θέλω να διατυμπανίζω”.

Read More

And More