Πρωταγωνίστρια του Game of Thrones παντρεύτηκε (ξανά) τον αγαπημένο της! Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Sophie Turner, πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» και ο τραγουδιστής Joe Jonas των Jonas Brothers, μετά τον γάμο τους τον Μάιο στο Las Vegas, είπαν ξανά τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε γαμήλια τελετή στη νότια Γαλλία. Το γραφικό Chateau de Tourreau στο Sarrians, φιλοξένησε τη ρομαντική τελετή και στολίστηκε με λευκά άνθη και κεριά.

To ειδυλλιακό κτήμα με την έπαυλη μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι, βρίσκονται σε έκταση 8 εκταρίων στο Sarrians με εντυπωσιακούς κήπους, σιντριβάνια και αθλητικά γήπεδα. Ο Joe Jonas φορούσε μαύρο σμόκιν και μαύρο πουκάμισο και οι κουμπάροι μαύρα σμόκιν με λευκά πουκάμισα. Η Sophie Turner φορούσε ένα άσπρο κλασσικό Louis Vuitton νυφικό με μακριά αιθέρια ουρά και λευκό βέλο.

Πριν από τη γαμήλια τελετή διοργανώθηκε δείπνο, στο οποίο το ζευγάρι εμφανίστηκε με κόκκινα σύνολα και οι καλεσμένοι με λευκή ενδυμασία.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas προσκάλεσαν τις οικογένειες και τους φίλους τους για να γιορτάσουν τον γάμο τους, μεταξύ άλλων, την Priyanka Chopra και τον αδερφό του Joe, Nick Jonas, τον άλλο του αδελφό, Kevin και τη σύζυγό του, Daniel το super model Ashley Graham και τον Τζάστιν Έρβιν, τη Μέισι Γουίλιαμς από το “Game of Thrones”.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δάκρυσαν όταν διάβαζαν τους όρκους τους. Όλοι οι καλεσμένοι τους επευφημούσαν, ήταν μία συγκινητική γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τους προσκεκλημένους.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι μία εβδομάδα πριν από τον γάμο για να εξερευνήσουν τη γαλλική πρωτεύουσα με την οικογένεια και τους φίλους του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More