Πρωταγωνίστρια του Gossip Girl έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Ευχάριστα τα νέα για την αγαπημένη ηθοποιό! Η Leighton Meester, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Blair Waldorf στη δημοφιλή σειρά Gossip Girl, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Adam Brody έχουν ακόμη έναν γιο τον Arlo Day Brody, ο οποίος είναι πέντε ετών και ο ερχομός ενός ακόμη μωρού θα τους φέρει μόνο ευτυχία!

Σύμφωνα με τα διεθνή media, κυκλοφόρησαν παπαρατσικές φωτογραφίες της Leighton Meester, η οποία απαθανατίστηκε σε βόλτα της στο Los Angeles, με φουσκωμένη κοιλιά, ενισχύοντας έτσι τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη.

View this post on Instagram

Leighton spotted ♥️ pc: leightonmeester.com.br

A post shared by Leighton Meester❤️ (@lovingmeester) on

«Οι άνθρωποι άρχισαν να μου λένε πριν [αποκτήσω] παιδί,”Θα τους αγαπάς πραγματικά”. Τότε είσαι σαν, “Ναι, προφανώς, θα τους αγαπήσω”. Και μετά όντως κάνεις παιδί και είσαι του στυλ, “ω εντάξει, δεν αγαπώ κανέναν άλλο. Αγαπώ αυτούς. Και δεν αγαπώ ούτε τον εαυτό μου τόσο όσο αγαπώ εκείνους! Δεν πλησιάζει καν αυτή η αγάπη. “Δεν ξέρω, θα σκότωνα κάποιον ή θα πέθαινα γι’ αυτούς; Σίγουρα, Θα το έκανα», είχε αναφέρει πριν μερικά χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός για την μητρότητα.

View this post on Instagram

Me and my hero #readyornotmovie

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Η 33χρονη Leighton και ο 40χρονος Adam γνωρίστηκαν το 2011 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014!

Read More

And More