Πρότειναν στην Pippa να γυρίσει σκηνή σε πορνό ταινία έναντι 5.000.000$!

Πρότειναν στην Pippa να γυρίσει σκηνή σε πορνό ταινία έναντι 5.000.000$! | tlife.gr

Μπορεί να η Pippa να έγινε σύμβολο του sex μέσα σε μία ημέρα, μπορεί να έγινε site μόνο και μόνο για τα οπίσθιά της, μπρεί να την είδαμε σε ημίγυμνες φωτογραφίές, αλλά να της γίνει πρόταση για πορνό ταινία δεν το περιμέναμε!

Φαίνεται πως ποντάρουν πολλά στη σεξουαλικότητα της αδερφής της πριγκίπισσας Catherine και έτσι πασίγνωστη και κολοσιαία εταιρεία έστειλε επιστολή στην Pippa που της προτείνει να παίξει σε μία μόνο σκηνή ταινίας πορνό έναντι 5.000.000 δολαρίων! Καλά το διάβασες!

Ο Steven Hirsch, το αφεντικό της εταιρείας Vivid Entertainment, έστειλε την επιστολή λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ίδια ήταν η star του βασιλικού γάμου και με την ομορφιά της και με το στυλ που βγάζει, θα μπορούσε να γίνει ένα τεράστιο, ενήλικο αστέρι!

Και οι προτάσεις δεν σταματάνε εδώ… Πρόσφερε και στον αδερφό της, James, ακόμη 1.000.000 δολάρια για να παίξει εξίσου σε μία σκηνή!

Μάλλον μπήκαν ιδέες στον Steven μετά τις γυμνές φωτογραφίες των αδερφιών της Catherine! Πάντως δύσκολα θα πάρει θετική απάντηση, τι λες;

Την επιστολή δημοσίευσε το TMZ

READ more