Πρώτη εμφάνιση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την περιπέτεια υγείας!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε στα μέσα του Νοέμβρη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, αλλά τώρα τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν. Έτσι έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Άννα Μαρία βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα και στήριξε την νύφη του Τατιάνα Μπλάτνικ που παρουσίασε το νέο της βιβλίο “Taste of Greece”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη τον Νοέμβρη στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του, από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ανέφερε πως εισήχθη για απλές εξετάσεις ρουτίνας. “Σε απάντηση σημερινών δημοσιευμάτων διευκρινίζουμε, ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος νοσηλεύτηκε προ εβδομάδος για απλές ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας και εξήλθε κατόπιν σύντομης παραμονής”, ανέφεραν στο TLIFE.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο 76χρονος Κωνσταντίνος έδειχνε χθες να είναι στα καλύτερά του, έκανε αστεία με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο εστιατόριο, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Τατιάνας και καμάρωσε την νύφη του, όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More